Het laatste nieuws uit de houtwereld

news

Nieuwsbrief December

  • 18 dec 2017

De nieuwsbrief van December staat online.

Bekijk de nieuwsbrief

U kunt zich ook inschrijven op het houtnieuws.

news

Isolco Stertekt, akoestische wand- en plafondpanelen TD

  • 29 nov 2017

Voor een optimale akoestiek, perfecte duurzaamheid, brandveiligheid en een gezond binnenklimaat.

De Hillegomse Houtgroep brengt nu ook de populaire Stertekt TD-panelen, die zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen, hout en cement. Stertekt panelen zijn uitstekend geluidsabsorberend en zorgen tevens voor een optimale akoestiek, perfecte duurzaamheid en brandveiligheid en een gezond binnenklimaat.

Akoestische thermische panelen

Stertekt akoestische thermische combipanelen maken het mogelijk om een thermisch isolerend akoestisch plafond te realiseren wat in vrijwel elke ruimte toegepast kan worden. De panelen zijn verkrijgbaar in vele combinaties en diktes met diverse soorten isolatiematerialen.

news

Hillegomse Houtgroep gaat voor luchtdicht bouwen.

  • 17 mrt 2017

Ook de Hillegomse Houtgroep gaat mee in het actuele thema van: Luchtdicht bouwen. Wij kozen daarbij voor de Medite Vent en Smartply Propassiv, omdat deze samen het enige echte gecertificeerd systeem vormen. Graag vertellen wij u over de mogelijkheden, de eenvoudige verwerking en de optimale duurzaamheid. Tevens hebben we er voor gekozen de OSB FR plaat van Smartply in 18mm dik in ons assortiment op te nemen.

news

Barnwood maakt het onderscheid in uw interieur

  • 7 dec 2016

De Hillegomse Houtgroep levert uit voorraad: Barnwood. Planken van oude schuren uit Oostenrijk en Canada met een uniek karakter, ontstaan door jarenlang de natuurelementen te trotseren.

Barnwood is direct uit voorraad leverbaar!
schuur van barnwoodschuur van barnwood