De Hillegomse Houtgroep is een vooraanstaand leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen met vier vestigingen in Nederland (Den Helder, Hillegom, Wassenaar en Zierikzee)

Ons Profiel

De Hillegomse Houtgroep is een vooraanstaand leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen met vier vestigingen in Nederland (Den Helder, Hillegom, Wassenaar en Zierikzee). De groep richt zich voornamelijk op de professionele gebruiker in Noord-Holland, Zuid-Holland en Zeeland. Tot de doelgroep behoren o.a. zzp’ers, bouw- en aannemingsbedrijven, timmerfabrieken en houtskeletbouw fabrikanten.

Inkoop in land van herkomst

De onderneming koopt de goederen zoveel mogelijk in bij de bron. Dit zijn veelal fabrikanten of zagerijen in de landen van herkomst. Hiervoor wordt mede gebruik gemaakt van de inkooporganisatie 4Plus Bouwmaterialen, waarin het bedrijf participeert.

Ontzorgen

De Hillegomse Houtgroep beoogt de klant zo veel als mogelijk te ontzorgen. Dit doen wij door "just-in-time" levering van een breed assortiment dat is afgestemd op de behoefte van de doelgroep, waarde toevoegen aan producten door deze te bewerken (zagen, schaven. frezen, korten kepen, gronden etc.) en deskundig advies door onze vakbekwame medewerkers.

Lange historie

De Hillegomse Houtgroep is een familiebedrijf met een lange historie. Betrouwbaarheid, soliditeit, kwaliteit en continuďteit zijn de kernwaarden waar wij voor staan.

Met vriendelijke groet,

Pieter A de Vreugd
Directeur

hillegomse Houtgroep - Een hecht familiebedrijf