Vacatures bij de Hillegomse houthandel

Manager Logistiek en Productie https://github.com/fingers10/JqueryDataTablesServerSide/

Werken bij de Hillegomse Houtgroep

Voor de Hillegomse Houtgroep zoeken wij met spoed

Functieprofiel Ervaren verkoper binnendienst

Algemeen

Voor uitbreiding van ons team in Hillegom zijn wij op zoek naar een ervaren verkoper binnendienst.

Jouw profiel:

 • Je hebt commerciele ervaring in de bouwmaterialen en/of houthandel.
 • Je adviseert onze klanten bij hun keuze uit ons assortiment.
 • Je maakt prijs en leveringsafspraken, calculaties en offertes.
 • Je bent een ondernemend type met een opleiding op MBO niveau.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je bent zelfstandig, commercieel en beschikt over flexibiliteit en goede sociale vaardigheden.
 • Daarnaast werk je nauwkeurig en accuraat, en ben je een echte teamplayer.

Wij bieden jou:

Een nieuwe uitdaging en een werkplek waar teamgeest en een goede werksfeer centraal staat. Wij stimuleren jouw persoonlijke ontwikkeling zodat jij kunt doorgroeien. Bij ons kun je rekenen op een uitstekend pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij uit het juiste hout gesneden en toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer!

Voor meer informatie omtrent deze functie, kun je contact opnemen met Erwin Gorthuis op 0610028242. Je bondige schriftelijke sollicitatie met CV kun je sturen naar de Hillegomse Houtgroep, t.a.v. e.gorthuis@hillegomsehoutgroep.nl

Functieprofiel Magazijnmedewerker

Zoek jij een nieuwe uitdaging in "de houtwereld"?
Wij zoeken voor onze vestiging in Zierikzee een enthousiaste collega met hart voor hout!

Algemeen

De Zierikzeesche Houthandel maakt deel uit van de Hillegomse Houtgroep; een dynamische en zelfstandige groep met vestigingen in Hillegom, Wassenaar, Den Helder en Zierikzee.

Wij leveren een breed assortiment hout- en plaatmaterialen, bouwstoffen en afbouwproducten aan onder meer aannemers, timmerfabrieken en bouwbedrijven. Kwaliteit, maatwerk, snelle levering en betrouwbaarheid staan bij ons centraal.

Als eerste aanspreekpunt in het magazijn van onze vestiging is het belangrijk dat je onze klanten een warm welkom kunt geven. Je staat altijd klaar om onze klanten van het juiste advies te voorzien en weet als geen ander het juiste materiaal te vinden! Tevens zoek je zelfstandig orders hout en plaatmateriaal bij elkaar voor onze klanten.

Jij hebt:

 • Bij voorkeur ervaring in de bouw- of bouw gerelateerde branche.
 • Heftruck ervaring (pré).

Wij bieden:

 • Een goede werksfeer met fijne collega’s in een dynamische organisatie.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Andrew van Hulten, tel 0111 41 23 27 Je CV kun sturen naar de Zierikzeesche Houthandel, t.a.v. Andrew van Hulten, email: a.vanhulten@hillegomsehoutgroep.nl

Manager Logistiek en Productie


Algemeen

Voor onze klant De Hillegomse Houtgroep te Hillegom, productie- en handelsorganisatie in hout- en bouwmaterialen zijn wij exclusief op zoek naar een Manager Logistiek en Productie. In deze rol draag jij de eindverantwoordelijkheid voor het productie en logistieke proces van de hoofdvestiging. Je krijgt hierbij ruimschoots de mogelijkheid om jouw kennis en ervaring toe te passen en de processen verder te moderniseren en optimaliseren.

Als Manager Logistiek en Productie

Ben je verantwoordelijk voor de belevering van zowel de interne klant (drie vestigingen in de regio Noord- en Zuidholland en Zeeland) als de eindklant (voornamelijk bouwbedrijven en houtverwerkende prefab industrie). Hierbij geef je leiding aan de voormannen productie en logistiek en verder indirect circa 20 medewerkers in de operatie. Denk hierbij aan taken en verantwoordelijkheden als:

 • dagelijkse aansturing van de productie, het magazijn en de expeditie
 • draagt zorg voor een efficiënte en veilige operatie
 • zorgt ervoor dat de verschillende afdelingen optimaal functioneren
 • periodiek functionerings- en beoordelingsgesprekken
 • draagt zorg voor een optimale conditie van machines en materieel door toe te zien op correct gebruik en onderhoud

Daarnaast ben je actief op zoek naar optimalisatiemogelijkheden voor de operatie. Je kent je vakgebied en weet waar er kansen liggen voor verbetering. Hierbij krijg je de mogelijkheid om te ondernemen binnen je functie, jij bent de specialist. Door jouw kennis en ervaring weet je de pijnpunten in het proces niet alleen te benoemen maar ook te verhelpen.

Het aanbod

 • Prima salaris passend bij jouw kennis en ervaring
 • Naast 24 Vakantiedagen ook de mogelijkheid om ADV dagen op te bouwen
 • Mobiele telefoon van de zaak

De ideale kandidaat

Brengt hbo werk- en denkniveau met zich mee opgedaan door opleiding en/of werkervaring. Je hebt minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring en ervaring in de houtbranche zou een hele welkome aanvulling zijn. Van nature ben jij altijd bezig om processen te optimaliseren. Niet alleen ten behoeve van de operatie maar ook zeker ten behoeve van de (interne) klant.

Over de Hillegomse Houtgroep

De Hillegomse Houtgroep is een vooraanstaand leverancier van hout, plaat- en bouwmaterialen met vier vestigingen in Nederland (Den Helder, Hillegom, Wassenaar en Zierikzee). De groep richt zich voornamelijk op de professionele gebruiker in Noord-Holland, Zuid-Holland en Zeeland. Tot de doelgroep behoren o.a. zzp'ers, bouw- en aannemingsbedrijven, timmerfabrieken en houtskeletbouw fabrikanten.

De onderneming koopt de goederen zoveel mogelijk in bij de bron. Dit zijn veelal fabrikanten of zagerijen in de landen van herkomst. Hiervoor wordt mede gebruik gemaakt van de inkooporganisatie 4Plus Bouwmaterialen, waarin het bedrijf participeert.

De Hillegomse Houtgroep beoogt de klant zo veel als mogelijk te ontzorgen. Dit doen zij door "just-in-time" levering van een breed assortiment dat is afgestemd op de behoefte van de doelgroep, waarde toevoegen aan producten door deze te bewerken (zagen, schaven. frezen, korten kepen, gronden etc.) en deskundig advies door onze vakbekwame medewerkers.

De Hillegomse Houtgroep is een familiebedrijf met een lange historie. Betrouwbaarheid, soliditeit, kwaliteit en continuïteit zijn de kernwaarden waar zij voor staan.

Over Logisch werving en selectie

Logisch is gespecialiseerd in het bemiddelen van hbo- en wo-professionals binnen de vakgebieden Supply Chain, Logistiek en Operations. Wij bemiddelen in zowel vaste functies (werving en selectie) als interim-opdrachten (interim-management) in heel Nederland.

Solliciteren doe je eenvoudig en snel via www.logischwerving.nl

Heb je vragen over de functie, organisatie of procedure? Neem contact op met Mirjam Oldenburger, Recruitment Consultant, 06-47999093 of m.oldenburger@logischwerving.nl