De Hillegomse Houtgroep is een belangrijke schakel

De Hillegomse Houtgroep maakt bouwen efficiŽnter

Besteed uw houtbewerkingen uit aan de vakman!

De Hillegomse Houtgroep beschikt over een complete bewerkingsafdeling. Wij zijn uitgerust met de meest moderne CNC-machines, freesmachines en zaagmachines. Wij voeren alle bewerkingen uit tot het aanbrengen van grondlakken toe.

Referenties aan het woord

Van den Hondel Prefab

EfficiŽnt bouwen doe je samen met je toeleveringspartners. Voor ons is de Hillegomse Houtgroep een belangrijke schakel in dat proces", zegt Michel van den Hondel, eigenaar van Van den Hondel Prefab in Waddinxveen.

Lees verder

Gevelelementen Noord-Holland

Als Gevelelementen Noord-Holland maken wij het verschil omdat wij een compleet gevelconcept aanbieden. Wij leveren niet enkel het kozijn, maar volledige gevelelementen, en naar wens afgewerkt o.a. met steenstrips. Ook kan de opdrachtgever kiezen voor kunststof kozijnen in plaats van hout", aldus Edward Zandbergen.

Lees verder

S&N Houtkonstructies

Grote in rode folie verpakte dak- en gevelelementen vullen de werf van S&N Houtkonstructies in Wieringerwerf. Directeur Peter Zonneveld leidt ons rond. "Vanavond laden we drie vrachtwagens, morgenvroeg aanleveren op de bouw en morgen rond één uur is het dak wind- en waterdicht. De nieuwe manier van bouwen

lees verder

Houtskeletbouw en prefabricage maakt steeds meer opgang