Cor Elstgeest

BPG-assortiment een 'top' aanvulling

Cor Elstgeest Bouw

"Het BPG-assortiment is een 'top'-aanvulling binnen het assortiment van de Hillegomsche Houthandel. Hoe meer ik op één adres kan betrekken, hoe efficiŽnter ik kan werken", zegt Cor Elstgeest uit Hillegom. Elstgeest is al 30 jaar ZZP'er en noemt zijn bedrijf Elstgeest Bouw, aannemer voor verbouwingen en kleine aanbouw.

Inkopen bij één partij

Een ZZP'er heeft vooral behoefte aan kennisuitwisseling. Laatst hadden ze een product- en informatiemiddag, met als voordeel dat je op de hoogte blijft van de laatste nieuwe productinnovaties, maar ook ervaringen kunt uitwisselen met collega's.

Als ZZP'er wil ik zoveel mogelijk met de uitvoering van projecten bezig zijn. Het inkopen via één partij zoals de Hillegomse Houtgroep biedt een hoge tijdbesparing. Dat ze naast hout ook bouwmaterialen en gereedschappen aanbieden is een grote meerwaarde. Kennisuitwisseling.

"Daarnaast heeft een ZZP'er vooral behoefte aan kennisuitwisseling. Laatst hadden ze een product- en informatiemiddag, met als voordeel dat je op de hoogte blijft van de laatste nieuwe productinnovaties, maar ook ervaringen kunt uitwisselen met collega's.

Voor mij is de Hillegomse Houtgroep dan ook meer dan een leverancier van producten. Ze geven advies rond een efficiŽnte uitvoering en omtrent de beste producttoepassingen. Maar zeker ook op het gebied van nieuwe wet- en regelgeving kunnen ze een belangrijke aanvulling zijn.".