Workshop dakrenovatie

Interessant nieuwe producten en toepassingen te leren kennen

Workshop Dakrenovatie met enthousiasme ontvangen

Jeroen Janssen van Janssen Bouw en Randy van Berk van Berk Bouw uit Hillegom zijn het er beiden over eens: "De Workshop Dakrenovatie bij de Hillegomse Houtgroep was goed georganiseerd en als ZZP'er of aannemer steek je er altijd weer interessante dingen van op."

Willem Jan de Pooter van Mawipex verwoordt de gevoelens van de vijf aanwezige producenten: "Het interessante aan deze workshop is dat je met vijf producenten telkens een half uur de tijd krijgt om interactief in kleinere groepen van tien mensen je verhaal te doen. De betrokkenheid van de aannemers en ZZP'ers is daardoor erg groot en men komt ook met vragen. Ik en met mij denk ik alle aanwezige leveranciers hebben er een bijzonder goed gevoel aan overgehouden. Zo goed dat wij als Mawipex bij voldoende belangstelling van ongeveer twintig ZZP'ers en aannemers een speciale workshop van twee uur willen organiseren bij de Hillegomse Houthandel over het toepassen van EPDM."

Voldoende belangstelling

Veertig aannemers en ZZP'ers bezochten de Workshop Dakrenovatie en volgden presentaties van Monier dakpannen en toebehoren; Keylite dakvensters, Isobouw isolatie, Mawipex EPDM en De Walt elektrische gereedschappen.

Zelfstandigen Bouw

Ook aanwezig Zelfstandigen Bouw die inzicht gaven in een betaalbare ongevallenverzekering. Zij bieden een collectieve ongevallenverzekering, zonder belemmeringen van uitsluitingen, non-acceptatie, medische keuringen. Een verzekering die de ZZP'er en zijn nabestaande(n) financile zekerheid biedt en netto uitkeringsbedragen uitkeert.

Tevreden gevoel

Jeroen Janssen van Janssen Bouw: "Ik had ook twee van mijn medewerkers meegenomen om ook hen inzicht te geven in nieuwe toepassingen. Maar daarnaast is het ook een mooie gelegenheid om collega's uit de eigen regio te ontmoeten. Ik kijk met een tevreden gevoel op deze avond terug."

Workshop Dakrenovatie 01
Workshop Dakrenovatie 02
Workshop Dakrenovatie 03