Hillegomse Houtgroep Hout Blog

blog

Hout weer helemaal in!

  • Hillegomse Houtgroep
  • 12 jan 2018

Door hout toe te passen blijf je gemakkelijk binnen de MilieuPrestatie berekening van Gebouwen (MPG)

Het einde van de bouwcrisis betekende het afgelopen jaar ook een nieuwe bloeiperiode voor hout als bouwmateriaal. De belangstelling voor het toepassen van hout in de bouw is weer helemaal terug. Toch is dat niet zo verwonderlijk. Want de sympathie voor hout is nooit weggeweest. Echter nu we de onvolkomenheden, die elk materiaal heeft, bij hout onder de knie hebben, overwint het natuurproduct op alle fronten.

blog

EPDM Dakbedekking helpt u sneller en veiliger te werken op daken

  • Hillegomse Houtgroep
  • 8 dec 2017
Martin Klomp

Mijn naam is Martin Klomp, verkoopleider voor BPG De Hillegomse en BPG De Wassenaarse. Het doet me plezier als eerste mijn bijdrage te mogen leveren aan deze nieuwe BLOG-rubriek.

Graag wil ik met jullie praten over de meerwaarde van EPDM. Ik kom op dit onderwerp omdat tijdens de onlangs door ons georganiseerde workshop "Dakrenovatie" veel belangstelling bestond voor de presentatie die werd gehouden door Mawipex. De belangstelling was zo groot dat een flink aantal aanwezigen te kennen gaven graag een extra workshop te willen volgen speciaal over EPDM. Die bijeenkomst gaan we houden medio januari 2018. Over de precieze datum informeren wij u nog. Om inzicht te krijgen in het aantal belangstellenden stellen we het op prijs als u via een eenvoudig mailtje naar de Hillegomse Houtgroep nu al uw belangstelling voor deze workshop wilt kenbaar maken.

blog

Specialisten in hout en houtbewerkingen! Wat is dan de meerwaarde van BPG?

  • Hillegomse Houtgroep
  • 21 nov 2017


De Hillegomse Houtgroep is al meer dan een eeuw lang uw specialist in hout en houtbewerkingen. Waarom dan toch ook nog BPG? Is dat niet verwarrend?

Laat ik u geruststellen; aan de basis de Hillegomse Houtgroep, specialisten in hout en houtbewerkingen, verandert niets. Wij koesteren ons verleden, waarvoor wij bij het honderd jarig bestaan in 2011 zelfs werden gekroond tot: Koninklijk Hofleverancier. Een eretitel die extra wordt gekleurd omdat de Hillegomse Houtgroep nog steeds een familiebedrijf is, geleid door de vierde generatie: Pieter A. de Vreugd.