De Hillegomse Houtgroep is al meer dan een eeuw lang uw specialist in hout en houtbewerkingen. Waarom dan toch ook nog BPG? Is dat niet verwarrend?

Laat ik u geruststellen; aan de basis de Hillegomse Houtgroep, specialisten in hout en houtbewerkingen, verandert niets. Wij koesteren ons verleden, waarvoor wij bij het honderd jarig bestaan in 2011 zelfs werden gekroond tot: Koninklijk Hofleverancier. Een eretitel die extra wordt gekleurd omdat de Hillegomse Houtgroep nog steeds een familiebedrijf is, geleid door de vierde generatie: Pieter A. de Vreugd.

Hart voor hout

De oorspronkelijke slogan: 'Hart voor hout' wordt diep in de genen meegedragen. Sterker nog; de Hillegomse Houtgroep onderscheidt zich van tal van andere houtleveranciers door u de zorg rond het bewerken van hout volledig uit handen te nemen. Vanuit de brede kennis van hout en van de markt, voeren wij een actueel houtassortiment dat volledig aansluit op de wensen van relaties. Vragen die relaties producten die buiten het standaardassortiment vallen, dan wordt daar professioneel invulling aan gegeven. Hout en houtbewerkingen vormen de kern van een generaties lange liefde voor hout.

Maar waarom dan toch BPG?

BPG (Bouwpartner Groep) is een formule voor professionals binnen de bouw. Bij BPG koopt u bouwmaterialen en gereedschappen van gecertificeerde fabrikanten en tevens het eigen BPG-huismerk. ZZP'ers, aannemers en industrie verwachten bij hun inkoop optimale efficiency en het liefst leggen ze hun inkoop zoveel mogelijk in één professionele hand. Dat betekent: inkopen op één vertrouwd adres, communiceren met één persoon; tijdwinst bij het afhalen op één adres en altijd dezelfde vertrouwde kwaliteit. 's Morgens even langs de Hillegomse Houtgroep en u neemt uw hout en bewerkt hout (weliswaar vooraf bestelt) in één rit mee. Maar tevens ook alle andere benodigde (BPG) materialen en gereedschappen. Dat is modern inkopen zonder extra tijdverlies.

Zo blijft de Hillegomse Houtgroep altijd uw vertrouwde houthandel voor hout en houtbewerkingen, zowel in Hillegom als vanuit de vestigingen Wassenaar, Den Helder en Zierikzee. Maar wel in een 'gouden' samenspel met BPG. Dat heet: efficiŽnt en professioneel inkopen! Zo creŽren de Hillegomsche Houthandel en BPG samen een meerwaarde waar u optimaal van profiteert!