Als ZZP'er en aannemer krijgt u te maken met uiteenlopende wensen van relaties. Waar de één zweert bij de sfeer van hout, kiest de andere liever voor kunststof. Maar welk materiaal ook de voorkeur heeft, u doet het liefst zaken met uw vertrouwde leverancier.

Hillegomse Houtgroep biedt u vrije materiaalkeuze!

Daarom levert de Hillegomse Houtgroep zowel houten als kunststof gevel- en dakelementen. In samenwerking met Beter Gevel uit het Noord-Hollandse Hoorn bieden wij u het complete assortiment aan kunststof elementen, uitgevoerd in het bekende Rehau-profiel.

Naast de bekende Geneo-, Synego en Brillant-Design profielsystemen brengt Rehau het speciale Character-Design 70 dat volledig werd ontwikkeld naar de eisen van de Nederlandse markt. Het belangrijkste kenmerk is de raamdiepte van 115 mm in combinatie met een vleugeldiepte van 70 millimeter. De robuuste staalversterking maakt het mogelijk grote en stabiele raamelementen te produceren.

Naar binnen- en naar buitendraaiend

Door gebruik te maken van de speciale wisselprofielen kunnen in één en hetzelfde element naar binnen en naar buiten draaiende raamvleugels worden gecombineerd. Een speciaal profiel maakt het bovendien mogelijk visueel een verticaal schuifraam na te bootsen.

Kenmerken

Character-Design is een vier kamerprofiel met een Uf-isolatiewaarde tot 1,3 W/mK. Het valt binnen inbraakwerendsheidklasse 2 en is KOMO-gecertificeerd. Character-Design 70 is in blok vorm (net als hout) verkrijgbaar. Met dit BloX-systeem realiseert u de echte houtlook.

Samen met beter Gevel zorgen wij naast advies op maat en het doornemen van detailleringen voor korte levertijden en maken dat productie en montage naadloos op elkaar aansluiten. Wij adviseren en begeleiden het volledige traject van ontwerp, indeling, detaillering, aansluiting tot het kiezen van een duurzame beste prijs / prestatieverhouding.

Voor verdere informatie: raadpleeg onze vestigingen.