We zijn met z'n alleen weer volop bezig met de inrichting, uitbreiding en vernieuwing van onze woning. Inspiratie en een professionele uitvoering zijn daarbij onlosmakelijk met elkaar verbonden om tot een optimaal eindresultaat te komen.

Vraag het GRATIS BPG/MIJN THUIS-magazine aan vol inspiratie en ideen rond inrichting en uitvoering.

BPG, de inkoopformule die u ook terugvindt in een groot aantal vestigingen van de Hillegomse Houtgroep, helpt daarbij. Want 4Plus/BPG presenteert een negentig pagina's tellend fullcolour magazine MIJN THUIS dat inspirerend is voor consumenten en informatief voor bouwprofessionals. Een aansprekende combinatie, omdat je beiden nodig hebt om je woondromen te realiseren. Een stijlvolle keuken, gezellige tuin, smaakvolle badkamer, functionele aanbouw tot een prachtige zolder.

Reportages en sfeervolle beelden

In het magazine laat BPG consumenten doormiddel van reportages en sfeervolle beelden kennismaken met de laatste trends, nieuwe technieken, verrassende materialen en duurzame toepassingen. Het magazine zit vol tips die zowel de consument helpen bij de keuze van zijn inrichting, alsmede de bouwprofessional om zijn klanten inzicht te geven in trends en nieuwe toepassingen.

Gerealiseerde droomwensen

Mijn Thuis geeft een kijkje in de woningen van mensen die hun droomwensen realiseerden en professionals geven het antwoord hoe die woonwensen te realiseren. Dat samen resulteert in interessante en inspirerende verhalen. De bouwprofessional wordt tevens bijgepraat over onderwerpen als nieuwe wetgeving, bedrijfsvoering, etc.

Je kunt het magazine gratis ontvangen door je aan te melden via; www.mijnthuis.nl of www.bpg.nl of online lezen via beide sites.

Mijn Thuis: uitgave nr 1